maandag 22 december 2014

Kennispunt business coaching&mentoring

Vandaag weer een mentoring gesprek gevoerd met een ondernemer. Wat is de toegevoegde waarde vraagt u zichzelf af.
Kennispunt business coaching&mntoring helpt u naar de top BEL +316-2486-6797

Met deze ondernemer spar ik al enige tijd. Hij heeft behoefte aan meer systematiek in zijn denkwijze. Daarnaast zit hij al zolang op de directie stoel dat zijn ideeëngenerator het af en toe laat af weten. Hij draait op de automatische piloot.

Samen met hem ontwikkel ik nieuwe concepten waarbij ik als mentor af en toe op zijn stoel ga zitten en af en toe flink op de rem ga staan als hij doorschiet. Daarnaast begeleidt ik hem bij het werken volgens vaste systemen. Minder adhoc denken en doen maar meer plannen en uitwerken. Meer systeem in het schrijven van offertes. Alles net iets meer doordacht en afgewerkt afleveren.
En het werkt, je ziet hem groeien zowel in meer focus en betere kwaliteit als ook in meer nieuwe ideeën. De oogkleppen die na meer dan 25 jaar ondernemen zijn gegroeid beginnen weer af te gaan. 

Dat is Kennispunt business coaching&mentoring. 
De specialisatie van Kennispunt ligt bij het internationaliseren vandaar ook het boek dat geschreven is door Marco van Houttum, "Strategische allianties in de internationale onderneming"
U kunt dit boek bestellen via de uitgever Boekscout.nl 
Wellicht een leuk geschenk onder de bedrijfskerstboom. Doe er uw voordeel mee!

Meer weten over Kennispunt business coaching&mentoring lees meer..

BESTEL HET BOEK HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *