vrijdag 19 december 2014

For alle (også udenlandske) arbejdstagere bliver derefter anvende € 8,50 mindsteløn


 Kennispunt vil holde dig informeret om nyheder i feltet ved at drive forretning i Tyskland.

Start fra 1. januar, kraft den nye lov i Tyskland, "Mindestlohngesetz-MiLoG" vedrørende den nye lovbestemte mindsteløn i. For alle (også udenlandske) arbejdstagere bliver derefter anvende € 8,50 mindsteløn. Den tyske told vil tjekke og gå til 2019, 1600 mand ekstra personale involveret.

For byggeri er virksomheder og rengøringsvirksomheder normale i år, nemlig forpligtelsen til at anmelde på det tyske toldvæsens, for mange andre klasser er helt nye. Forpligtelsen til at anmelde, som træder i kraft fra 1-1-2015 for alle hollandske medarbejdere og grene, som deres personale i Tyskland gør det arbejde, er kun en del af en langt mere kompleks lovgivning.
 denne lovgivning leverer en hel del ekstra papirarbejde på. blandt andet for transportsektoren. TLN har kæmpet hårdt for interesser af transportører Se her: (Hollandsk)
lastbilchauffører, der driver til, fra, i og af Tyskland, 1 januar 2015 i Tyskland skal registreres. Den form, du skal bruge til at gøre dette er at downloade via www.zoll.de fra 19 december 2014 (Se hjemmeside Zoll.de: Mindestlohngesetz ab dem giver Mindestlohn nach dem 1. Januar 2015).
Du kan bruge denne form til at angive alle dine chauffører, som kører på Tyskland, over en periode på op til 6 måneder. Skal ændringer ske i perioden angiver du for de registrerede drivere, så du ikke informerer separat.
Formen venligst faxe det til Bundesfinanzdirektion West i Köln. E-mail er desværre stadig ikke muligt. Udgivet den 19 december, faxnummeret.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Zentrale brugerdefinerede informationer & Wissens ledelse i Dresden, kan nås på + 49 351 448 34 520/510.

Nedubex Foundation, der er kendt i mange år med disse meddelelser er en ekstra service, føjet til sit varesortiment. Vooraanmeldings Nedubex Foundation hjælper dig med din pligt, dokumentation og administrative arkivers pligt, om dit arbejde i Tyskland.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kontakt venligst Kennispunt. Også er det muligt at kontakte Heisterborg International i Tyskland som arbejder sammen met nogen Danske revisionsfirmaer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *