woensdag 21 oktober 2015

Uw boekhouding en de fiscus

De meesten onder u hebben de btw aangifte over het derde kwartaal waarschijnlijk net achter de rug
(het kan nog tot en met 31-10) ik schrijf nu alvast over het jaareinde in uw boekhouding.

Kennispunt- administratie-advieskantoor/ Duitsland specialist. www.kennispunt.eu

Verzorgt u zelf alle btw aangiften of adviseert uw boekhouder over de privé correcties in het vierde kwartaal? Ook is het mogelijk dat u de aangifte verstuurd net als de andere kwartalen en uw boekhouder een suppletieaangifte verstuurd naar aanleiding van de jaarafsluiting, met hierin de privé correcties.
Denkt u ook vast aan de jaarafsluiting, of laat u dit helemaal aan uw boekhouder over, zoals veel bedrijven dit doen. De jaarafsluiting is het moment om een specialist uw werk te laten beoordelen en de bijbehorende fiscale aangiften voor u zo voordelig mogelijk in te dienen.

Boekhouden, het voeren van een administratie is iets dat veel ondernemers er bij doen, u kunt dit op velerlei wijze door een specialist, een vakman, laten doen waarbij u toch alle grip en overzicht behoud die u heeft als u het zelf doet. U laat uw website toch ook door een specialist bouwen, en uw drukwerk doet u toch ook niet zelf? Zo is het ook aan te bevelen om de administratie door een specialist te laten doen. Dit kan ook bij u op kantoor!

Heeft u vragen over het voeren van de boekhouding of fiscale zaken neem dan contact op met Kennispunt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *